5 spullen die niet mogen missen op vakantie

Door Redactie

Heb je al zin in de zomer? Of je nu vakantie in eigen land gaat vieren of toch weer het buitenland opzoekt? Wij hebben een lijst van spullen samengesteld die niet mogen ontbreken in jouw koffer. Denk aan handige reisgadgets zoals glazen die niet kunnen breken, mini toilettassen voor de kleinste douches en slimme opladers. Ga een zorgeloze vakantie tegemoet met deze vakantiespullen!

1) Gepersonaliseerde Slippers

Ongeacht een winter of zomerse bestemming, slippers moeten mee. Handig voor als je gaat douchen of wanneer je naar het strand gaat. Deze slippers zijn te personaliseren dus ook heel leuk om als cadeautje te geven aan je zelf of iemand anders!

Review: leuk herkenbaar vakantie cadeautje

De jarige was verrast door het cadeau en vond het helemaal te gek. De slippers zijn uniek en zeer herkenbaar en weet zeker dat hij zij er veel leuke reacties op gaat krijgen. Helemaal geslaagd dus!

Waar te koop? Yoursuprise: https://www.yoursurprise.nl/kleding-en-textiel/kleding/slippers

Image.jpeg

2) “Reserved Badhanddoek”, deze plek is gereserveerd!

Vervelend he als je strandbedje ineens gejat is terwijl jij lekkere duikjes aan het nemen was? Dankzij deze badhanddoek overkomt dat je niet nog eens! Dit grote handdoek bevat de tekst: Reserved. Zo weet iedereen dat jouw plekje niet beschikbaar is.

Review: Leuke reacties

Mensen die hem zien reageren heel, heel erg leuk dus erg handig voor vakanties maar ook voor thuis prima te gebruiken.

Waar te koop?

Je koopt de reservered handdoek bij https://www.ditverzinjeniet.nl/iggi-reserved-badhanddoek

3) Oplaasbare Chillstoel

Om heerlijk in het zonnetje te liggen zonder rugpijn te krijgen van de ongemakkelijke houding. Met deze opblaasbare chillstoel kun je achterover leunen tegen de stoel. Er zit ook een kleedje bij, dus je hoeft nooit meer een vieze kont of een pijnlijke rug te krijgen.

Review oplaasbare chillstoel

Ideaal voor eigenlijk overal, je kunt hem zo opblazen, eenvoudig schoon te maken met een nat doekje en vanwege het kleine formaat (wanneer niet opgeblazen, past hij makkelijk in je tas)

Waar te koop?

Je koopt de oplaasbare chilstoel bij https://www.ditverzinjeniet.nl/wickedwedge-opblaasbare-chillstoel?c=467951

4) Wallet Ninja, nooit meer zonder

Stel je je voor dat je op reis gaat en mee wil nemen: schroevendraaier, lineaal, flesjes opener, telefoon standaard, brieven opener, blikjes opener, ugh laat ook maar. Je snapt het idee. Al deze spullen passen in je portemonnee dankzij de Ninja Wallet Tool!

Review Wallet Ninja Toolcard

“Ik heb dit product nu waarschijnlijk een maand en het bevalt goed. Gebruik hem vooral voor de flessen opener, dozen/brieven opener en om dingen te meten.

Brieven opener werkt standaard niet goed maar is op te lossen door het stukje metaal te slijpen met een Dremel of vijl zodat het wat scherper word.

Verder is het gewoon een leuk hebbedingetje”

Waar te koop?

Je koopt de Wallet Ninja Toolcard bij

Ninja Wallet Credicard Tool - Voor in je Portemonnee - Wallet Ninja - 18 in 1 Tool | bol.com

5) Fujifilm Instax Mini 11 - maak de mooiste foto’s op vakantie

Met één druk op de knop maak je een creatieve foto die een vergelijkbare grootte heeft van een pinpas.

Dankzij de Close-up en selfie-modus is hij perfect voor vakantie foto’s.

Vanwege de automatische scèneherkenning zullen foto’s helderer en contrastrijker uit de camera komen dan ooit te voren. Wat is er nou leuker dan “papieren” vakantie foto’s om je koelkast ermee vol te hangen!

Review Fujifilm Instax Mini 11:

De camera is mooi en netjes binnengekomen met handleiding en nog iets om op je camera knop te plakken. Hij maakt scherpe foto’s en ik ben er erg blij mee

Waar te koop?

Je koopt deze kleine en praktische camera bij:

Fujifilm Instax Mini 11 - Blush Pink | bol.com