Beste BBQ Cadeaus en leukste tuin gadgets

Door Redactie

Met deze barbecue gadgets maak jij van elke BBQ in 2022 een groot succes. Of je nu een echte Grillmaster ben of net begint met barbecuen, voor iedere liefhebber hebben we wel iets leuks gevonden. BBQ Acceessoires zijn er in alle soorten en maten voor de meest verschillende doeleinden, denk aan spatels, tangen in allerlei vormen, prikkers, vormen, etc. In dit artikel wijken we hier iets van af en kijken we naar gadgets die het barbecuen vooral ook nog leuker maken!

Kiprooster voor de Barbecue, ook ideaal kerst cadeau voor man

1200x893.jpeg

Maak nu een “Beer Can Chicken” met deze handige houder. De kiphouder is speciaal ontworpen om plaats te hebben voor een blikje bier waar de hele kip overheen past. De kip wordt hierdoor lekker mals en kan je laten garen op de barbecue of in de oven.

Waar te koop

Beer Can Chicken Houder - BBQ collection Kiprooster voor de Barbecue - Kiphouder - BBQ… | bol.com

Review

“Hilarisch! Super leuk design en de kip blijft ook nog eens veel steviger en eenvoudiger staan dan op mijn normale kip houder.”

In dit boek BBQ-boek Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites, van Jord Althuizen’s , lees je barbecuerecepten voor iedereen, voor fans van BBQ USA-style en Smokey Goodness.

550x709.jpeg

Waar te koop

Burgers & BBQ Bites, Jord Althuizen | 9789021575957 | Boeken | bol.com

Review

“Weer een top boek!!! Ik begrijp dat dit een nieuwe lijn is, naast de andere Smokey boeken. Ik kan nu al niet wachten op de andere thema’s, maargoed eerst maar eens aan de slag met deze recepten. Heerlijk de tuin in met dit weer!”

Kinzo Garden 3-in-1 brander - onkruidbrander, verfbrander en BBQ-aansteker - 2000W - inclusief 2 mondstukken en 2 warmte standen

Een multifunctioneel apparaatje, behalve voor in de tuin als onkruidbrander, ook te gebruiken om

  • Crème brùlée mee af te fakkelen
  • Stoep ijsvrij te maken
  • Verf afbranden
  • Barbecue aansteken
  • Onkruid wegbranden

1200x1176.jpeg

Waar te koop

Kinzo Garden 3-in-1 brander - onkruidbrander, verfbrander en BBQ-aansteker - 2000W | bol.com

Review

“Met dit apparaat kun je op zich prima onkruid verwijderen. Maar je moet er geen wonderen van verwachten. Om het pad bij ons onkruidvrij te krijgen moet je minimaal 2-3 keer het onkruidbranden. Uiteindelijk verdwijnt het volledig. Ik zet het apparaat een seconde of 5-6 op het onkruid wat voldoende is voor de thermische shock. Je moet het niet toepassen als de grond nat is, dan is de werking minimaal. Een dag na het branden zie je al het meeste onkruid bruin worden. Zie je dan nog groene blaadjes: brander erop.

Snel gaat het dus niet, maar het is goedkoper dan met de gasbranden en milieu vriendelijker dan gif.”

Bierkrattafel - Statafel - Hout - een feest is pas compleet met een heuse biertafel

Altijd je bier bij de hand op een bierkratten gestapelde tafel waarmee je zelf de hoogte van de tafel kunt bepalen door het aantal kratten wat je stapelt. Door de deksel die in het midden van de tafel zit kun je heel eenvoudig een nieuw biertje uit de krat pakken. Ideaal voor een barbecue of een tuinfeest!

Waar te koop

Bierkrattafel - Statafel - Hout | bol.com

Review

“Past goed op normale bierkratten zoals jupiler enz. ook mooi qua uiterlijk. Goede kwaliteit met mooie trendy vormgeving”