5 leukste educatieve speelgoed kinderen 3 jaar

Door Redactie

Op Reviewdesk.be zijn wij voortdurend bezig met het samenstellen van leuke lijstjes, of het nu vaderdag, moederdag, een roadtrip met een baby is, maakt allemaal niet uit.

In dit artikel bespreken we een origineel cadeau van een 3 jarig kind. Heb je al educatief speelgoed van hout overwogen? Leuk voor kinderen om meerdere redenen, denk aan het spelenderwijs leren en ontdekken.

Little Dutch Houten Verjaardagstaart XL - Vanaf 3 Jaar

Laat je kindje zijn eigen taartje versieren met fruit en slagroom en trakteer de gasten op een lekker stukje taart. De set bevat de volgende stukken:

5 x kaarsje 4 x fruitstukje 1 x happy birthday melding 3 x slagroom 5 x cijfer 6 x taartpunt 1 x taartschep 1 x onderbord

Review

Heel leerzaam en goed degelijk artikel

Erg leuk voor de kinderen om mee te spelen

Waar te koop

Little Dutch Houten Verjaardagstaart XL - Vanaf 3 Jaar | bol.com

Ik Leer Vormen en Kleuren - spelenderwijs alles over vormen en kleuren leren - vanaf 2 jaar

Met behulp van zes spelletjes leert je peuter alles over vormen en kleuren. Ze zullen na het spelen met deze set leren om kleuren te benoemen, vormen en silhouetten te herkennen, hun woordenschat vergroten en op die manier verbanden leggen.

Inhoud:

4 Lotto kaarten

48 Fiches

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Waar te koop

Ik Leer Vormen en Kleuren | Games | bol.com

Review

Heel leuk en leerrijk spel. Mijn kindjes zijn nu goed 2 jaar en we proberen dit op een regelmatige basis te spelen zodat ze hun woordenschat vergroten, kleuren en vormen leren, … Ze vinden het zelf ook echt leuk om te doen

Nieuw! MoYu Speed Cube 3x3 Puzzelkubus - vanaf 3 jaar

Waar te koop

Nieuw! MoYu Speed Cube 3x3 - Verstelbaar - Magic cube - Puzzelkubus | Games | bol.com

Review

Precies zoals beschreven, voelt erg stabiel aan, draait erg soepel, echt een aanrader!

Janod magneetboek Dinosaurussen 50st - vanaf 3 jaar

Met Janod magneetboek Dinosaurussen beleeft je kindje de de stoerste dino avonturen! Het magneetboek bevat 10 voorbeeldkaarten en 40 magneten.

Omdat de magneten makkelijk zijn mee te nemen zijn ze ideaal voor thuis, voor logeerpartijtjes maar ook voor onderweg.

Review

“Handig om mee te nemen - stevig materiaal - heel vrolijke kleurtjes - aantrekkelijk voor het doelpubliek - educatief speelgoed”

Waar te koop

Janod magneetboek Dinosaurussen 50st 3-8jr | Games | bol.com

Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren - vanaf 3 jaar

Educatief spel voor kinderen vanaf 3 jaar!

Met Kleurentorentjes van Jumbo leert jouw kindje spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren. Wie heeft als eerste zijn torentje compleet en de houten kralen in de juiste volgorde? De kleurentorentjes hebben zes kralen: rood, wit, blauw, oranje, geel, groen.

Review

“Zoontje is nog geen 3 jaar en vind dit spel geweldig. Is ons eerste gezelschapspel die we samen kunnen spelen. Makkelijk en grappig om je kind te leren omgaan met "winnen” en “verliezen”… en ook met “valsspelen”. Heel makkelijk om mee te nemen ook op restaurant ofzo.”

Waar te koop?

Kleurentorentjes Kinderspel Kleuren Leren | Games | bol.com