Beste camping gadgets om mee te nemen kamperen

Door Redactie

Ik weet niet of je het ooit zelf gedaan hebt maar kamperen op festivals (en campings in algemeen) is een van de leukste vakanties die je maar kan hebben. Je maakt veel onvergetelijke dingen mee, de voorbereiding/ voorpret is leuk en dankzij dit lijstje wordt je camping vakantie nog onvergetelijker! Wat dacht je van een tent die je in nog geen 2 minuten opzet? Hoe chil! Of een handdoek die niet meer je hele tas nat maakt? Ideaal! Bekijk het hele lijstje hieronder!

1) Met veel moeite een pop-up tent opzetten behoort tot het verleden

Dankzij de techniek van deze tent heb je hem in enkele minuten opgezet. Haal de tent uit je tas en binnen 2 minuten is hij in elkaar gezet. Ideaal voor 2 personen.

Waar te koop

Deze popup tent is te koop bij: Bol.com.

MaxxGarden Pop Up Tent Festival En Camping Tent 255X155X95 Cm - Blauw - 2 Persoons | bol.com

Review:

Mooie tent!

Op zich prima tentje. Inderdaad zeer gemakkelijk op te zetten. Het opruimen verdient wat meer tijd, ik heb er een YouTube filmpje bij moeten halen. Voor 1 persoon goed te doen. 2 personen is te veel. Tent gaat niet dicht met 2 opblaasbare bedden.

2) Luchtbed wat zichzelf oppompt, voor 1 of 2 personen

Dit luchtbed is voor 2 personen maar je hebt ze ook voor 1 persoon.

9200000092178749_4.jpeg

Review:

Echt een heel fijn luchtbed.

Goede kwaliteit, super makkelijk en snel opgepompt, ligt heerlijk en een handige opbergtas.

Éen heel groot punt: dit luchtbed is NIET 191 cm lang, eerder 175 cm. Ik ben zelf 1.73 m lang en ik kan er net helemaal op met mn voeten als ik op mijn rug lig.

Heerlijk luchtbed dus voor mij, maar ben je langer dan 1.80 dan is het misschien een dingetje.

Waar te koop:

Bol.com

https://www.bol.com/nl/nl/p/intex-rising-comfort-luchtbed-2-persoons-203x152x42-cm/9200000092178749/?s2a=#productTitle

3) Plakband dat oplicht in het donker staat super gezellig

Waar te koop:

Lichtgevende Tape - Plakband - Glow In The Dark - Safety - Veiligheid - 10 Meter -… | bol.com

Review

Ontzettend fijn product! Heb dit gebruikt voor de trap en Lichtschakelaars, het effect is echt magisch! Ik zie nu tenminste wat ik doe zonder het felle licht aan te moeten doen en helemaal wakker te worden. Er zit echt 10 meter op

4) De Sporthanddoek – met Siliconen Houder is handig want droogt snel, neemt weinig ruimte in beslag en makkelijk mee te nemen

04742-quick-dry-towel-1.jpeg

Waar te koop:

Sporthanddoek – met Siliconen Houder

Review:

“Voor het hiken is dit echt perfect”

5) Een zeer sterke mini zaklamp die veel licht geeft en in het donker goed zicht biedt. Ook praktisch en klein genoeg om in je jaszak te stoppen

CREE Mini LED Zaklamp - 700 Lumen - Zwart | bol.com

9200000051680823_1.jpeg

Review:

“Kleine praktische zaklamp met een hoge lichtopbrengst die je gemakkelijk in je jaszak mee kunt meenemen.

Ook schijnt de zaklamp tot wel 50 meter ver door de verstebare lichtbundel. Ook met de levensduur van de AA batterij lijkt het wel goed te zitten. Nadeel is dat het glas er wel eens uit wil vallen omdat het schroefdraad van de behuizing van de lens losloopt als je de zaklamp aan de broekriem hebt hangen (is nu 2x gebeurt en heb de lamp nu maar in de ijszak zitten). Dan licht het glas van de lens op de grond en moet je het maar opmerken om het terug te vinden. Verbeterpunt voor de fabrikant. Al met al wel een goede zaklamp voor een normale prijs.”

Waar te koop?

Bij Bol.com