Lunestil ervaringen - werkt het echt?

Door Redactie

Ben jij benieuwd wat de ervaringen met Lunestil zijn? Lees er alles over op deze pagina!

Slecht slapen kan verschillende oorzaken hebben, waarbij de meest voorkomende oorzaken stress, spanning, slechte leefgewoontes of emotionele gebeurtenissen zijn.

Stress of spanning zorgen ervoor dat je continue alert bent in bed. Als je gespannen bent kom je ook lastig in slaap. Indien dit vaker voorkomt raak je in een vicieuze cirkel want je slaapt slecht, overdag ben je moe en heb je een verminderde concentratie en kom je niet toe aan de dingen welke je wilde doen. Als je in bed ligt pieker je je daarover waardoor het je nachtrust niet bevordert.

Eigenschappen Lunestil

De capsules van Lunestil combineren vier krachtige duocapsule elementen, deze unieke combinatie zorgt voor mentale rust voor het slapen gaan en draagt bij tot een gezonde nachtrust.

Voordelen van Lunestil

 • Je bent niet slaperig bij het ontwaken en geeft geen gewenning
 • Bevat geen titaniumdioxide en geen siliciumdioxide.
 • De buitenste capsule bestaat uit visgelatine, de binnenste capsule is plantaardig.
 • Lunestil is Lactose- en glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing

1 duocapsule per dag 1 uur voor het slapengaan, in te nemen met een glas water, met of zonder voedsel.

Aanbevelingen

 • Lunestil is voor volwassenen vanaf 18 jaar.
 • Neem Lunestil niet in terwijl je neerligt.
 • Lunestil kan het rijgedrag en het uitvoeren van gevaarlijke handelingen beïnvloeden.
 • Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik van Lunestil tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Het gebruik van Lunestil in geval van zwangerschap/borstvoeding is uit voorzorg niet aanbevolen.
 • Overschrijd de aanbevolen dosering niet.
 • Een voedingssupplement kan een evenwichtige en gevarieerde voeding en gezonde levensstijl niet vervangen.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Gebruik Lunestil niet als je allergisch bent voor een van de ingrediënten of als je een verminderde leverfunctie hebt.

Reviews en ervaringen Lunestil

“Het is geen wonderproduct en je kan het niet vergelijken met slaapmiddelen op voorschrift. Maar je wordt er niet aan verslaafd en het helpt toch iets, al vele andere merken geprobeerd. Je moet het innemen met voldoende water en dan best wat rondlopen - anders krijg je een lavendelnasmaak en dat is beetje vreemd.”

“Mijn vader begon ze te nemen omdat hij ’s nachts onrustig was, het hielp hem echt, toen probeerde mijn oma ze ook en ze was echt gelukkig. Nu neem ik ze ook omdat ik ’s nachts vaak wakker werd en niet meer in slaap kon komen. Nu slaap ik als een baby, het is echt leuk. Het enige kleine minpuntje is dat ik een lavendelsmaak in mijn mond heb nadat ik het heb doorgeslikt, maar als dat nodig is om een goede nachtrust te krijgen, zullen we niet te veel klagen..”

“Het product is niet verslavend en werkt voor mij (op advies van mijn apotheker, neem 2 capsules, een ongeveer 30 minuten voor het slapen gaan en de tweede voor het slapen gaan), geen behoefte aan slaappillen of andere, deze is meer dan genoeg voor mij, sindsdien heb ik een zeer goede nachtrust en word niet meer om de 10 minuten wakker… De prijs van Farmaline is bijna 2/3 goedkoper dan de prijs van de apotheek.”

“Langere tijd dagelijks gebruik geeft een betere nachtrust maar zelf je denkknop uitzetten is ook noodzakelijk.”

“Ik geef als score voor de goede werking van het product lunestil 9 op 10”

Wil je meer weten over afslankpillen? Lees dan hier verder.