Bedrijfs logo van vintrica

Vintrica

Omschrijving bedrijf

Over Vintrica

Vintrica is een online platform dat e-vignetten verkoopt voor Europese snelwegen. Met Vintrica kunnen automobilisten gemakkelijk en snel tol betalen voor hun reizen. Het bedrijf biedt e-vignetten aan voor verschillende landen, waaronder Bulgarije, Hongarije, Slowakije, Slovenië en Tsjechië.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Vintrica is het gemak. Automobilisten kunnen de e-vignetten direct online kopen, zonder dat ze bij een tolstation hoeven te stoppen. Dit bespaart tijd en voorkomt lange wachtrijen bij tolpoorten. Bovendien zijn de e-vignetten direct geldig na aankoop, waardoor automobilisten direct gebruik kunnen maken van de snelwegen.

Een ander voordeel van Vintrica is de veiligheid. Het platform maakt gebruik van SSL-encryptie, wat betekent dat alle betalingen veilig en beveiligd zijn. Bovendien heeft het bedrijf een uitstekende beoordeling van 4.7 op Trustpilot, wat aangeeft dat klanten tevreden zijn met de service en betrouwbaarheid van Vintrica.

Vintrica biedt ook flexibiliteit aan automobilisten. Met de Flex Vignette kunnen klanten de geldigheidsdatum van hun e-vignet op een later tijdstip wijzigen. Dit is handig voor reizigers die hun plannen willen aanpassen of hun reis willen verlengen.

Het platform is ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Automobilisten kunnen de e-vignetten direct op hun mobiele telefoon kopen, zelfs tijdens het rijden. Dit maakt het nog gemakkelijker en handiger om tol te betalen voor snelwegreizen.

Vintrica heeft meer dan 2 miljoen tevreden klanten en wordt vertrouwd door automobilisten over de hele wereld. Het bedrijf biedt een gegarandeerde boeking en klanten kunnen erop vertrouwen dat hun betalingen veilig worden verwerkt.

Naast het aanbieden van e-vignetten, heeft Vintrica ook een reisblog waar klanten nuttige informatie en tips kunnen vinden over reizen in verschillende landen. De blog bevat artikelen over de mooiste steden in Slovenië, de top 3 steden in Hongarije en nog veel meer.

Kortom, Vintrica is een betrouwbaar en handig platform voor automobilisten die tol willen betalen voor hun reizen op Europese snelwegen. Met eenvoudige online registratie, directe activatie en veilige betalingen biedt Vintrica een stressvrije en efficiënte manier om tol te betalen.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews