Bedrijfs logo van europeansleeper.eu

Europeansleeper.eu

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Europeansleeper.eu

European Sleeper is een spoorwegmaatschappij die nachttreindiensten aanbiedt tussen verschillende Europese steden. Het bedrijf heeft als doel om het reizen met de trein binnen Europa leuker en slimmer te maken. Ze willen de traditionele nachttreinervaring nieuw leven inblazen en reizigers een comfortabele en duurzame manier bieden om door Europa te reizen.

Het belangrijkste traject van European Sleeper is de treinreis van Brussel naar Berlijn. Deze route is ideaal voor reizigers die willen genieten van een goede nachtrust terwijl ze naar hun bestemming worden gebracht. De trein vertrekt 's avonds vanuit Brussel en komt de volgende ochtend aan in Berlijn, waardoor reizigers tijd en geld besparen doordat ze geen hotelovernachting hoeven te boeken. De trein biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder zitplaatsen, couchettes en bedden, zodat reizigers kunnen kiezen wat het beste bij hen past.

Wat European Sleeper onderscheidt van andere nachttreindiensten is hun focus op duurzaamheid. Ze streven ernaar om de CO2-uitstoot van hun treinen te verminderen en werken samen met verschillende partners om deze doelstelling te bereiken. Ze willen reizigers een milieuvriendelijk alternatief bieden voor vliegreizen en laten zien dat treinreizen een duurzame keuze is.

Om het reizen met European Sleeper nog aantrekkelijker te maken, bieden ze ook speciale tarieven voor Interrail- en Eurail-pashouders. Dit betekent dat reizigers met een geldige pas kunnen instappen op de nachttreinen zonder extra kosten, maar wel een reservering moeten maken voor een zitplaats, couchette of bed.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van European Sleeper, kunnen reizigers zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Op deze manier kunnen ze als eerste informatie ontvangen over nieuwe routes, diensten en kortingen.

European Sleeper is een coƶperatie en biedt reizigers de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van de spoorwegmaatschappij. Dit betekent dat reizigers kunnen investeren in het bedrijf en deel kunnen uitmaken van de besluitvorming en ontwikkeling van de nachttreindiensten.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en duurzame manier om door Europa te reizen, is European Sleeper een uitstekende keuze. Met hun focus op duurzaamheid, verschillende accommodaties en speciale tarieven voor Interrail- en Eurail-pashouders, biedt European Sleeper een unieke en aantrekkelijke manier om te reizen. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en stap aan boord van dit avontuur!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews