Bedrijfs logo van historia magazine

Historia magazine

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Historia magazine

Historia is een tijdschrift dat de geschiedenis tot leven brengt. Het biedt boeiende verhalen over belangrijke veldslagen, misdrijven, internationale conflicten, ontdekkingsreizen, bouwwerken en legendarische personen. Met Historia reis je terug in de tijd en krijg je een dieper inzicht in het verleden.

Het tijdschrift wordt 12 keer per jaar uitgebracht en is beschikbaar voor abonnementen. Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar, met elk hun eigen welkomstcadeau of korting. Zo kun je kiezen voor een abonnement van 6 nummers voor €24,95 met 48% korting, of een abonnement van 12 nummers voor €47,50 met 52% korting. Daarnaast zijn er ook abonnementen van 9 nummers beschikbaar met verschillende cadeau-opties, zoals een historische atlas, een historische stadsatlas, een titanium messenset, een beeldbiografie van Adolf Hitler, een atlas van de wereldgeschiedenis, een boek over de nazimoordfabrieken, een historische atlas van Nederland, of een boek over de atlas van de Tweede Wereldoorlog.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een abonnement op Historia. Ten eerste wordt het tijdschrift automatisch bij je thuis bezorgd, wat handig is omdat je het niet meer in de winkel hoeft te kopen. Daarnaast is een abonnement vaak goedkoper dan het los kopen van het tijdschrift. Bovendien kun je het magazine ook gratis digitaal lezen, wat extra gemak biedt. Als abonnee ontvang je ook de abonneenieuwsbrief en kun je profiteren van speciale abonneevoordelen.

Historia is een bron van kennis en inspiratie voor geschiedenisliefhebbers. Met de boeiende verhalen en diepgaande artikelen kun je jezelf onderdompelen in de geschiedenis en een beter begrip krijgen van belangrijke gebeurtenissen en personen uit het verleden. Het tijdschrift is geschikt voor zowel jongere lezers als volwassenen, en biedt een mix van informatieve en vermakelijke inhoud.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en graag meer wilt weten over belangrijke gebeurtenissen en personen uit het verleden, dan is Historia een uitstekende keuze. Met het abonnement krijg je regelmatig nieuwe edities van het tijdschrift thuisgestuurd en kun je genieten van de spannende en boeiende verhalen die het te bieden heeft. Daarnaast kun je profiteren van de verschillende cadeaus en kortingen die beschikbaar zijn bij het afsluiten van een abonnement. Neem een reis terug in de tijd met Historia en ontdek de fascinerende wereld van de geschiedenis.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews