Bedrijfs logo van dog chef

Dog chef

Omschrijving bedrijf

Over Dog chef

Dog Chef is een bedrijf dat 100% natuurlijke, verse en smakelijke voeding voor honden aanbiedt. Ze bereiden verse maaltijden en hoogwaardige brokken met verse en natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen. Alles wordt gratis bij jou thuis afgeleverd.

Dog Chef staat voor: - Alleen natuurlijke en gezonde ingrediënten - Geen kunstmatige conserveermiddelen - Een ongeëvenaarde smaak

Voor jouw hond betekent dit: - Een betere spijsvertering - Een zijdezachte vacht - Een betere gezondheid

Dog Chef biedt verschillende plannen aan waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van de behoeften van jouw hond en jouw budget. Alle recepten zijn bereid met natuurlijke ingrediënten, verse vlees en bevatten alle essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid van je hond, zonder toevoeging van kunstmatige additieven. Bovendien zijn de plannen flexibel en zonder enige verplichting.

De plannen omvatten: 1. Het meest smakelijke: het verse plan - verse maaltijden bereid op lage temperatuur 2. Het meest populaire: het mixplan - combinatie van verse maaltijden en brokken 3. Het meest betaalbare: het brokkenplan - brokken met verse vlees

Hoe werkt het? 1. Vertel ons meer over jouw hond, zoals leeftijd, gewicht, ras, etc. 2. Kies het plan dat het beste bij jouw hond past, wij bereiden het menu op maat. 3. Wij bezorgen gratis en nauwkeurig bij jou thuis, zonder verplichting en 100% flexibel.

De prijzen variëren afhankelijk van het gewicht van jouw hond en het gekozen plan, vanaf €1,16 per dag. Deze prijzen zijn indicatief voor een volwassen gesteriliseerde mannelijke hond van 4 jaar.

Dog Chef biedt een revolutie in vers en natuurlijk voedsel voor jouw harige vriend, met de garantie van gezonde en heerlijke maaltijden. Geef jouw hond het beste met Dog Chef!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews