Bedrijfs logo van familycard

Familycard

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Familycard

Familycard is een online platform dat klanten de mogelijkheid biedt om geld terug te verdienen bij het winkelen bij meer dan 1.091 Belgische en internationale webshops. Met een gratis klantenkaart kunnen gebruikers tot wel 8% van hun aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van spaartegoed.

Het gebruik van de Familycard is eenvoudig. Gebruikers kunnen zoeken naar hun favoriete webshop in het aanbod van Familycard en vervolgens hun klantenkaart activeren voordat ze een aankoop doen. Ze worden dan automatisch doorgestuurd naar de webshop om hun aankoop te voltooien. Na de aankoop ontvangen gebruikers een percentage van het aankoopbedrag als spaartegoed op hun Familycard.

Wat Familycard onderscheidt van andere cashback-platforms is dat gebruikers zelf kunnen kiezen waarvoor ze sparen. Of het nu gaat om een verwenmomentje voor henzelf, een citytrip met vrienden of familie, een donatie aan het goede doel of gewoon wat extra geld, het is allemaal mogelijk. Gebruikers kunnen hun spaartegoed inruilen voor verschillende rewards, zoals wellness, ontspanning, avontuur, eten en overnachtingen. Door het spaartegoed in te ruilen voor een reward krijgen gebruikers ook nog eens extra waarde voor hun geld.

Een ander voordeel van Familycard is dat gebruikers samen kunnen sparen met vrienden, collega's of familie. Ze kunnen een groepje aanmaken en samen sparen voor een leuke belevenis. Dit maakt het sparen nog leuker en creëert een gevoel van samenhorigheid.

Om lid te worden van Familycard hoeven gebruikers alleen maar gratis lid te worden van de community. Nieuwe leden ontvangen zelfs een welkomstbonus van 500 (€5) spaartegoed. Het lidmaatschap is volledig gratis en biedt toegang tot een breed scala aan deelnemende webshops en rewards.

Familycard heeft een positieve reputatie en wordt goed beoordeeld door gebruikers op Trustpilot. Het platform is betrouwbaar en transparant in zijn werking. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om geld te besparen en tegelijkertijd te genieten van leuke beloningen en ervaringen.

Al met al is Familycard een handig en aantrekkelijk platform voor iedereen die graag online winkelt en geld wil terugverdienen. Met een gratis klantenkaart en een breed scala aan deelnemende webshops en rewards, is het een geweldige manier om meer te krijgen uit het winkelen en te genieten van extraatjes zoals wellness, avontuur en lekker eten.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews