Bedrijfs logo van emma matras

Emma matras

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Emma matras

Emma-matras.be is een online winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van matrassen, boxspring bedden, kussens, toppers, beddenbodems en ander beddengoed. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om een goede nachtrust te bevorderen.

Een van de kenmerken van Emma-matras.be is de 100-nachten proefslapen. Dit betekent dat klanten de mogelijkheid hebben om hun aankoop uit te proberen en te beslissen of het product aan hun verwachtingen voldoet. Als ze niet tevreden zijn, kunnen ze het product gratis retourneren en hun geld terugkrijgen.

De matrassen van Emma-matras.be zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en ondersteuning tijdens het slapen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hardheden, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften en voorkeuren past. Het bedrijf biedt ook een matras met pocketvering, de Emma Hybrid matras, die is bekroond tot product van het jaar.

Naast matrassen biedt Emma-matras.be ook boxspring bedden aan die zorgen voor ultiem comfort en design in de slaapkamer. Deze bedden zijn van Belgische makelij en zijn ook bekroond tot product van het jaar. Klanten kunnen kiezen uit verschillende modellen en stijlen om hun slaapkamer naar eigen smaak in te richten.

Het assortiment van Emma-matras.be omvat ook kussens die aanpasbaar en ergonomisch zijn. Deze kussens zorgen voor een goede ondersteuning van de nek en het hoofd tijdens het slapen. Daarnaast bieden ze ook toppers aan die thermoregulerend en aanpasbaar zijn, waardoor het slaapcomfort nog verder wordt verbeterd.

Het bedrijf staat bekend om zijn goede klantenservice en snelle levering. Klanten kunnen rekenen op een goede bereikbaarheid en een goede after-sales service. Daarnaast biedt Emma-matras.be ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, wat voor sommige klanten erg handig kan zijn.

Al met al is Emma-matras.be een betrouwbare online winkel die hoogwaardige producten aanbiedt voor een goede nachtrust. Met hun 100-nachten proefslapen en geld-terug garantie zorgen ze ervoor dat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Met een breed scala aan matrassen, boxspring bedden, kussens, toppers en ander beddengoed, is er voor elk wat wils.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews