Bedrijfs logo van xandres.com

Xandres.com

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Xandres.com

Is xandres.com betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij xandres.com? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of xandres.com een goede en betrouwbare site is. xandres.com is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in horen en zien.

Waarom kiezen voor xandres.com?

Je kunt gerust bij xandres.com bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met xandres.com

xandres.com kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over xandres.com

Hoe heb je het bestellen bij xandres.com site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of xandres.com een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt xandres.com overzichzelf?

Xandres is een internationaal gerespecteerd onafhankelijk Belgisch merk geïnspireerd op en voor vrouwen. Al sinds 1927 streeft Xandres ernaar de schoonheid en elegantie van sobere kleuren, luxueuze stoffen, innovatieve designs en vakmanschap te vatten in steeds vernieuwende kwalitatieve collecties.

Met de Xandres Gold collecties vertaalt het merk de trends uit de Xandres-collecties naar flatterende snits, materialen en aangepaste lengtes voor dames met een maatje meer. Xandres wordt aangeboden in Xandres brand stores in België en meer dan 150 exclusieve multimerkboetieken. De collecties zijn ook verkrijgbaar in de Xandres webshop.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Nadine Van den Audenaerde -

Meest populaire review

Review

De CEO meld op tv dat ze niet meedoen aan black friday maar een extra service geven! Ik kocht een cardigan waar aan de knopen zijde een fluwelen elastisch lint is gestikt en aan de knoopsgat zijde niet .Bij wassen krimpt de ene zijde wel,de andere niet. Op donderdag ga ik er mee naar de winkel,de verantwoordelijke is afwezig maar komt zaterdag terug.Dinsdag van de daarop volgende week krijg ik bericht er kan niets gedaan worden.Ik ben zeker dat mijn cardigan niet naar het atelier is geweest op zo’n korte tijd. Service dus zero!