Bedrijfs logo van moulinex be

Moulinex be

Omschrijving bedrijf

Over Moulinex be

Moulinex is een bekend merk dat een breed scala aan keukenapparatuur aanbiedt, van air fryers en friteuses tot keukenrobots en broodbakmachines. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die het koken en bakken in de keuken vereenvoudigen en verbeteren.

Een van de populaire producten van Moulinex is de Cookeo Touch Wifi CE902800, een intelligente hogedruk multicooker met 13 programma's en een oneindig aantal recepten in de app. Dit geconnecteerde model maakt het mogelijk om heerlijke maaltijden te bereiden met gemak en precisie.

Een ander veelgevraagd product is de Dual Easy Fry & Grill EZ905B20, een air fryer met 8 programma's en een capaciteit van 5,2 liter en 3,1 liter. Dit digitale XXL-model is ideaal voor het bereiden van gezonde en knapperige gerechten voor het hele gezin.

Voor liefhebbers van versgebakken brood is er de Pain & Tr├ęsors OW250110 broodbakmachine, met 20 automatische programma's en een dispenser voor noten en rozijnen. Met tot 15 uur startuitstel en 3 bruiningsniveaus kunnen gebruikers genieten van heerlijk zelfgebakken brood op elk moment van de dag.

Naast deze producten biedt Moulinex ook staafmixers, ovens, waterkokers, koffiemachines en nog veel meer aan om aan de behoeften van elke keukenliefhebber te voldoen. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en innovatie blijft Moulinex een vertrouwd merk voor huishoudelijke apparaten in vele keukens over de hele wereld.

Of je nu een ervaren chef-kok bent of net begint met koken, Moulinex heeft de juiste apparatuur om je te helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden en lekkernijen. Met een combinatie van stijlvol design en geavanceerde technologie├źn is Moulinex een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de keuken.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews