Bedrijfs logo van nameonit.be

Nameonit.be

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Nameonit.be

Baby- en kinderspullen met eigen naam of tekst: dat is waar NameOnIt voor staat. Dit Belgische bedrijf biedt een ruim assortiment aan fopspeentjes met naam, naamstickers in verschillende maten en vormen, kledinglabels, brooddozen en drinkflessen met naam, rugzakken en tassen voor kinderen, en nog veel meer. NameOnIt is vooral bekend om zijn kwalitatieve producten en snelle levering.

Een van de populairste producten van NameOnIt zijn de fopspeentjes met naam. Deze fopspeentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals latex en silicone. De fopspeentjes zijn niet alleen handig om te voorkomen dat de speen van je kind kwijtraakt op de crèche of bij de oppas, maar ook om verwarring te voorkomen als er meerdere kindjes zijn met eenzelfde speen. De naam van je kindje wordt namelijk op de fopspeen gedrukt, waardoor deze altijd herkenbaar is.

Naast fopspeentjes biedt NameOnIt ook naamstickers aan in verschillende maten en vormen. Zo zijn er mini naamstickers, kleine naamstickers, medium naamstickers en grote naamstickers. De naamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt om te gebruiken op kleding, brooddozen, drinkflessen, tassen, enzovoort. De naamstickers zijn van goede kwaliteit en blijven lang plakken, zelfs na het wassen.

NameOnIt biedt ook een ruim assortiment aan kledinglabels aan, waaronder textiel naamstickers, instrijklabels, instrijk rondjes en schoenlabels. Deze labels zijn handig om de kleding van je kind te labelen, zodat het niet kwijtraakt op school of bij de opvang. De kledinglabels zijn van goede kwaliteit en blijven lang zitten, zelfs na het wassen.

Daarnaast biedt NameOnIt ook brooddozen en drinkflessen met naam aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De brooddozen en drinkflessen zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De naam van je kindje wordt op de brooddoos of drinkfles gedrukt, waardoor deze altijd herkenbaar is.

Tot slot biedt NameOnIt ook rugzakken en tassen aan voor kinderen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De rugzakken en tassen zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De naam van je kindje wordt op de rugzak of tas gedrukt, waardoor deze altijd herkenbaar is.

Al met al is NameOnIt een betrouwbare webshop waar je terecht kunt voor gepersonaliseerde baby- en kinderspullen van goede kwaliteit. Het assortiment is ruim en de producten worden snel geleverd. Bovendien zijn de producten betaalbaar en van goede kwaliteit. Wil je dus gepersonaliseerde baby- en kinderspullen bestellen, dan is NameOnIt zeker een aanrader.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews