Bedrijfs logo van exact accountancy & boekhouden nl

Exact accountancy & boekhouden nl

Omschrijving bedrijf

Over Exact accountancy & boekhouden nl

Exact.com is een toonaangevend bedrijf in de Benelux op het gebied van cloud-based zakelijke software. Ze bieden een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende bedrijfstakken, waaronder accounting, financiën, ERP, HRM en CRM. Met meer dan 675.000 klanten, zowel bedrijven als accountants, vertrouwen op de innovatieve software van Exact om hun cijfers te beheren en hun bedrijf te laten groeien.

Een van de belangrijkste voordelen van Exact.com is de mogelijkheid om real-time toegang te hebben tot alle belangrijke bedrijfsgegevens. Dit stelt gebruikers in staat om betere zakelijke beslissingen te nemen en kosten te beheren, efficiëntie te verbeteren en groei te stimuleren. Of je nu een start-up, een klein bedrijf of een gevestigd bedrijf bent, Exact.com heeft een oplossing die specifiek is ontworpen voor jouw behoeften.

Een ander voordeel van Exact.com is de eenvoudige setup en gebruiksvriendelijkheid van hun software. Dit stelt bedrijven in staat om snel aan de slag te gaan en direct voordeel te halen uit de software. Bovendien biedt Exact.com uitstekende ondersteuningsopties, waaronder training, webinars en consultancydiensten, om ervoor te zorgen dat klanten het meeste uit hun software halen.

Exact.com heeft ook een sterke focus op het helpen van bedrijven om te groeien. Ze bieden niet alleen standaardoplossingen, maar ook branchespecifieke oplossingen om aan de unieke behoeften van verschillende bedrijfstakken te voldoen. Dit stelt bedrijven in staat om hun processen te automatiseren en efficiëntie te verbeteren, wat leidt tot grotere groeimogelijkheden.

De klanttevredenheid van Exact.com is hoog, met veel positieve getuigenissen van tevreden klanten. Bedrijven zoals Van Wijngaarden, Valk Welding en Tebodin hebben allemaal geprofiteerd van de software van Exact.com en hebben hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen en verbeteren.

Kortom, Exact.com is een betrouwbare en innovatieve aanbieder van cloud-based zakelijke software. Met een breed scala aan producten en oplossingen, eenvoudige setup en gebruiksvriendelijkheid, en sterke focus op groei, is Exact.com de ideale partner voor bedrijven die hun cijfers willen beheren en hun bedrijf willen laten groeien.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews