Bedrijfs logo van sinner

Sinner

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Sinner

Sinner is een online winkel die gespecialiseerd is in optiek, zonnebrillen, sportbrillen, tassen en slippers. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Sinds de oprichting in 1996 is Sinner uitgegroeid tot een internationaal sport- en lifestylemerk dat producten verkoopt in meer dan 24 landen over de hele wereld.

Het assortiment van Sinner omvat een breed scala aan zonnebrillen. Ze hebben gepolariseerde zonnebrillen, fashion zonnebrillen, sportieve zonnebrillen, festival zonnebrillen, eco-vriendelijke zonnebrillen en kinderzonnebrillen. Deze zonnebrillen zijn niet alleen trendy, maar bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast heeft Sinner ook een ruime keuze aan sportbrillen, zoals gepolariseerde sportbrillen, fietsbrillen, golfbrillen, watersportbrillen, balsportbrillen en gaming brillen. Deze sportbrillen zijn speciaal ontworpen om de ogen te beschermen tijdens het sporten en bieden een helder zicht.

Naast zonnebrillen en sportbrillen biedt Sinner ook brillen op sterkte. Ze hebben monturen voor zowel optische brillen als zonnebrillen op sterkte. Deze brillen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Sinner heeft ook computerbrillen, nachtbrillen en veiligheidsbrillen in het assortiment.

Sinner biedt ook accessoires aan om je outfit compleet te maken. Ze hebben lente-, zomer-, herfst- en winteraccessoires, zoals slippers, kleding, tassen en bandanas. Deze accessoires zijn niet alleen modieus, maar ook functioneel en van hoge kwaliteit.

Voor wintersportliefhebbers heeft Sinner een speciale categorie met skibrillen, skihelmen, handschoenen, skisokken en bandanas. Deze producten zijn ontworpen om optimale bescherming en comfort te bieden tijdens het skiën of snowboarden. Sinner heeft ook gepolariseerde skibrillen en skihelmen met vizier in het assortiment.

Sinner hecht veel waarde aan klanttevredenheid en biedt daarom gratis verzending binnen Nederland en België. Bestellingen die voor 12.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast biedt Sinner ook gratis verzekering op al hun brillen en monturen, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over schade, verlies of diefstal.

Het bedrijf is ook actief op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om bij te dragen aan een betere wereld door onder andere samen te werken met lokale gemeenschappen en duurzame materialen te gebruiken.

Al met al is Sinner een betrouwbare online winkel die hoogwaardige en stijlvolle producten aanbiedt op het gebied van optiek, zonnebrillen, sportbrillen, tassen en slippers. Met hun innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl weten ze klanten over de hele wereld te inspireren en tevreden te stellen.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews