Bedrijfs logo van willy naessens benl

Willy naessens benl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Willy naessens benl

Zwembad.be is dé online winkel voor alles wat je nodig hebt voor een heerlijke duik in je eigen zwembad. Met een breed assortiment aan chloor, pH-producten, testers, reinigingsmiddelen, zwembadstofzuigers, accessoires en nog veel meer, vind je bij Zwembad.be alles om je zwembad schoon en gezond te houden.

Met meer dan 60 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden, weet Zwembad.be als geen ander hoe belangrijk het is om je zwembad goed te onderhouden. Daarom bieden ze niet alleen een breed assortiment aan producten, maar ook advies en tips om je te helpen bij het onderhouden van je zwembad.

Bij Zwembad.be staat de klant centraal. Ze streven naar een uitstekende klantenservice en bieden gratis levering aan huis vanaf 50 euro. Daarnaast kun je je bestelling ook afhalen in één van hun fysieke winkels in Overijse, Oudenaarde en Schoten. Zo kun je altijd rekenen op een snelle en gemakkelijke service.

Naast zwembadproducten biedt Zwembad.be ook een ruim assortiment aan zwembadrobots. Als officieel verdeler van Dolphin zwembadrobots bieden ze een breed scala aan automatische zwembadreinigers. Of je nu op zoek bent naar een robot voor een klein zwembad of een groot zwembad, bij Zwembad.be vind je de perfecte zwembadrobot voor jouw behoeften. Met een zwembadrobot hoef je zelf niet meer te stofzuigen en te schrobben, maar kun je genieten van een schoon en helder zwembad zonder al te veel moeite.

Daarnaast biedt Zwembad.be ook een assortiment aan tuinaccessoires. Van barbecues en buitendouches tot hangmatten en tuinverlichting, bij Zwembad.be vind je alles om van je tuin een ontspannen en gezellige plek te maken. Met de winter in aantocht bieden ze ook een ruim assortiment aan afdekzeilen om je zwembad te beschermen tegen de koude en de elementen. Of je nu op zoek bent naar een winterafdekzeil of een zomerafdekzeil, bij Zwembad.be vind je de juiste bescherming voor je zwembad.

Kortom, bij Zwembad.be vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van je zwembad. Met een breed assortiment aan producten, uitstekende klantenservice en snelle levering, is Zwembad.be dé plek voor puur zwemplezier.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews