Bedrijfs logo van urban outfitters

Urban outfitters

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Urban outfitters

Urban Outfitters is een lifestyle retailer die klanten inspireert door middel van een unieke combinatie van producten, creativiteit en cultureel begrip. Het bedrijf werd opgericht in 1970 in een kleine ruimte tegenover de Universiteit van Pennsylvania en heeft nu meer dan 200 winkels in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Ze bieden een ervaringsgerichte winkelomgeving en een zorgvuldig samengestelde mix van trendy dames- en herenkleding, variërend van jurken, denim en grafische prints tot schoenen, hoeden en tassen, evenals beauty, lingerie, zwemkleding en een collectie zorgvuldig geselecteerde vintage kleding, bekend als Urban Renewal.

Urban Outfitters heeft ook alles wat je nodig hebt om je kleine ruimte, appartement of kamer in te richten, met een UO Home-collectie die beddengoed, wandtapijten, tapijten, badkameraccessoires en meubels omvat. Hun Music & Tech-collectie is een populaire bestemming voor vinyl, platenspelers en tech-accessoires.

Of je nu een van hun winkels bezoekt of online winkelt op urbanoutfitters.co.uk, je profiteert van gratis verzending bij bestellingen van meer dan £30/30€. Als je exclusieve aanbiedingen, unieke prijzen en meer wilt ontvangen, kun je de UO-app downloaden en lid worden van UO Rewards!

Urban Outfitters is altijd betrokken bij het gesprek. Volg, deel en winkel bij @urbanoutfitterseu op Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter, YouTube en TikTok.

Als je hulp nodig hebt, kun je terecht bij de klantenservice voor informatie over de status van je bestelling, levering, retourneren, ruilen en annuleren. Ze bieden ook ondersteuning bij betalingen en product recalls.

Voor studenten biedt Urban Outfitters speciale kortingen en ze accepteren ook betalingen via Klarna en Clearpay. Als je liever persoonlijk winkelt, bieden ze ook Click & Collect aan. Je kunt ook cadeaubonnen kopen en er zijn mogelijkheden voor carrières bij Urban Outfitters.

Wil je meer weten over het merk? Bekijk UO In Progress voor interviews met mensen zoals Dee Whitnell en Maz Ullah. UO Culture en UO Marketplaces bieden inzicht in de inspiratiebronnen en samenwerkingsverbanden van Urban Outfitters. UO Spaces is een verzameling van inspirerende interieurontwerpen. En als je op zoek bent naar een Urban Outfitters-winkel bij jou in de buurt, kun je de Store Locator gebruiken.

Urban Outfitters hecht waarde aan privacy en hanteert een privacybeleid en algemene voorwaarden. Ze zijn ook toegewijd aan het melden van gendergerelateerde loonverschillen en het naleven van de Modern Slavery Act. Als er geschillen zijn, bieden ze online geschillenbeslechting aan.

Kortom, Urban Outfitters is een trendy en creatieve retailer die een breed scala aan kleding, accessoires, interieurartikelen en muziek- en technologieproducten biedt. Ze hebben een sterke online aanwezigheid en bieden een unieke winkelervaring in hun fysieke winkels. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, je huis wilt inrichten of op zoek bent naar een specifiek vinylplaatje, Urban Outfitters heeft het allemaal.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews