Bedrijfs logo van talk2ipsos

Talk2ipsos

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Talk2ipsos

Talk2Ipsos.customervoice360.com is een panel van het marktonderzoeksbureau Ipsos waarin je je kunt aanmelden om deel te nemen aan verschillende vormen van marktonderzoek, zoals focusgroepen, individuele interviews en online communities. Als lid van dit panel krijg je de mogelijkheid om jouw mening te geven over producten, diensten en concepten van bekende merken uit verschillende sectoren.

Het doel van Talk2Ipsos is om jouw persoonlijke ervaringen en meningen te verzamelen, zodat Ipsos kan leren en inzichten kan krijgen in de markt. Door deel te nemen aan de onderzoeken kun je invloed uitoefenen op de ontwikkeling van producten en diensten en kun je jouw stem laten horen.

Als deelnemer aan Talk2Ipsos zul je regelmatig uitgenodigd worden om deel te nemen aan onderzoeken. Dit kan variƫren van het beoordelen van reclamecampagnes tot het helpen ontwikkelen van nieuwe producten. De onderzoeken kunnen plaatsvinden in de vorm van focusgroepen, waarin je samen met een kleine groep mensen een onderwerp bespreekt onder begeleiding van een moderator. Hierbij wordt er dieper ingegaan op ieders mening en worden er interacties gestimuleerd.

Daarnaast kun je ook uitgenodigd worden voor individuele interviews, waarin de focus ligt op jouw persoonlijke ervaringen en meningen. Tijdens deze interviews is het belangrijk dat je open en eerlijk bent, zodat Ipsos een goed inzicht krijgt in jouw situatie en gedachten.

Een andere mogelijkheid om deel te nemen aan marktonderzoek is via het online discussieplatform. Hier kun je je mening geven en in interactie gaan met andere respondenten. Je kunt foto's delen, filmpjes plaatsen en je creativiteit de vrije loop laten. Dit platform biedt de mogelijkheid om jouw eerlijke mening te geven en de klant te helpen met concrete feedback.

Als beloning voor je deelname aan de onderzoeken ontvang je een monetaire vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van het soort onderzoek en de tijdsinvestering die je als respondent moet doen. Ipsos waardeert jouw mening en wil je daarvoor belonen.

Kortom, Talk2Ipsos.customervoice360.com biedt jou de mogelijkheid om jouw mening te laten horen en invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van producten en diensten van bekende merken. Door deel te nemen aan focusgroepen, individuele interviews en online discussies kun je op een laagdrempelige en leuke manier jouw stem laten horen en nieuwe producten en diensten leren kennen. Jouw mening is geld waard en Ipsos waardeert jouw inbreng. Meld je aan bij Talk2Ipsos en laat jouw mening impact hebben!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews