Bedrijfs logo van talk2ipsos

Talk2ipsos

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Talk2Ipsos is een panel van het marktonderzoeksbureau Ipsos waarin je je kunt aanmelden voor deelname aan verschillende soorten kwalitatief marktonderzoek. Als lid van Talk2Ipsos heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan focusgroepen, individuele interviews, online communities en andere onderzoeken. Door deel te nemen aan deze onderzoeken kun je invloed uitoefenen op producten, diensten en concepten van bekende merken uit verschillende sectoren.

Bij Talk2Ipsos kun je bijvoorbeeld de storyboard van een reclamefilmpje van een bekend biermerk beoordelen, meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten van een voedingsmerk of jouw persoonlijke ervaringen met bepaalde diensten delen. Om deel te nemen aan een onderzoek, moet je eerst een vragenlijst invullen om te bepalen of je geschikt bent voor het betreffende onderzoek. Het is belangrijk dat Talk2Ipsos een goed inzicht krijgt in wat jouw mening heeft gevormd en waarom je op een bepaalde manier over iets denkt.

Het panel van Talk2Ipsos biedt een laagdrempelige en leuke manier om betrokken te worden bij marktonderzoek. Door deel te nemen, leer je vaak ook nieuwe producten en diensten kennen. Het kan wel iets meer tijd kosten dan bijvoorbeeld het invullen van een enquête, omdat je vaak dieper in gesprek gaat. Maar jouw mening is geld waard! Als beloning voor je deelname aan een onderzoek ontvang je een monetaire vergoeding.

Talk2Ipsos organiseert verschillende soorten marktonderzoeken, waaronder focusgroepen. In een focusgroep ga je samen met een kleine groep mensen een onderwerp bespreken. Een moderator begeleidt de groep en stelt verschillende vragen en denkoefeningen. In een focusgroep is er ruimte voor interactie en worden persoonlijke meningen besproken. Je kunt bijvoorbeeld je persoonlijke mening geven over wat je goed en minder goed vindt aan bepaalde concepten. Focusgroepen kunnen gaan over verschillende onderwerpen, zoals het evalueren van reclamecampagnes, het evalueren van nieuwe verpakkingen, het bedenken van nieuwe producten binnen een merk, het in kaart brengen van het imago van merken en het bepalen van de prijs van nieuwe producten.

Daarnaast biedt Talk2Ipsos ook individuele interviews aan, waarbij de focus echt op jou ligt. In deze interviews wordt er vooral geïnteresseerd in jouw persoonlijke ervaringen en meningen en hoe deze tot stand zijn gekomen. Het is belangrijk om tijdens het interview zo open mogelijk te zijn en zoveel mogelijk te delen, zodat de onderzoekers een goed inzicht krijgen in jouw situatie en hieruit waardevolle inzichten kunnen halen. Tijdens een individueel interview kun je praten over jouw persoonlijke ervaringen als klant of consument, jouw productkeuzes en jouw gebruikservaringen.

Daarnaast biedt Talk2Ipsos ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een online discussieplatform. Op dit platform kun je uitgebreid je mening geven, puur online en geschreven. Je kunt foto's delen, filmpjes plaatsen en in interactie gaan met andere respondenten als het onderzoek dit toestaat. Het is belangrijk om je creativiteit de vrije loop te laten en je eerlijke mening te geven over de getoonde concepten. Hoe duidelijker en concreter jouw input, hoe meer de klant weet in welke richting ze verder kunnen.

Kortom, Talk2Ipsos biedt jou als lid de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende soorten marktonderzoek, waarbij je invloed kunt uitoefenen op producten, diensten en concepten van bekende merken. Jouw mening is geld waard en door deel te nemen kun je ook nieuwe producten en diensten leren kennen. Of je nu deelneemt aan een focusgroep, individueel interview of online discussieplatform, jouw mening en ervaringen zijn waardevol voor Ipsos en de merken die zij vertegenwoordigen.

Bedrijfs reviews