Bedrijfs logo van osw.be

Osw.be

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Osw.be

OSW is een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat al meer dan 12 jaar actief is in de autobranche. Het bedrijf biedt een platform aan waarop particulieren en bedrijven hun voertuigen kunnen verkopen zonder gedoe. Het is een snel en makkelijk proces waarbij de klant wordt ontzorgd van begin tot eind.

Het aanmelden van een voertuig op de website is binnen vijf minuten geregeld. Na aanmelding ontvangt de klant een bevestiging per e-mail. Vervolgens gaat OSW voor de klant aan de slag door de aangesloten partners op de hoogte te stellen van het aangeboden voertuig. Binnen 24 uur ontvangt de klant het hoogste bod en bepaalt zelf of hij het voertuig voor deze prijs wilt verkopen. Als de klant akkoord gaat met het bod, wordt het voertuig opgehaald en betaald door de koper. OSW ontzorgt de klant van a tot z en neemt eventuele administratie uit handen.

Het verkopen van een voertuig via OSW heeft vele voordelen. Zo is er geen sprake van ongemakkelijke onderhandelingen aan de deur, hoeft de klant geen tijd vrij te maken voor proefritten en regelt OSW de overschrijving zelf. Klanten waarderen het bedrijf gemiddeld met een 9.3.

Naast het verkopen van auto's biedt OSW ook de mogelijkheid om andere voertuigen te verkopen, zoals autowrakken, motoren, caravans, mobilhomes en boten. Het bedrijf werkt samen met erkende garages en biedt een veilige en snelle manier van verkopen aan.

Op de website van OSW zijn ook blogs te vinden met handige tips en informatie over de autobranche. Het bedrijf heeft een klantenservice die goed bereikbaar is en vragen van klanten snel en adequaat beantwoordt.

Kortom, OSW is een betrouwbare en ervaren partner voor het verkopen van voertuigen zonder gedoe. Het bedrijf biedt een snel, veilig en makkelijk proces aan waarbij de klant van begin tot eind wordt ontzorgd.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews