Bedrijfs logo van ivox be

Ivox be

Omschrijving bedrijf

Over Ivox be

iVOX is een online platform waar je lid van kunt worden om deel te nemen aan marktonderzoek. Door je te registreren op hun website, krijg je de kans om enquêtes in te vullen en je mening te geven over diverse producten en diensten. Het invullen van enquêtes kan beloningen opleveren, zoals cadeaubonnen of geld.

Het registratieproces op iVOX is eenvoudig en snel. Je hoeft enkel wat basisinformatie over jezelf in te vullen, zoals je naam, e-mailadres, leeftijd en geslacht. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail om je registratie te voltooien. Na het bevestigen van je e-mailadres, ben je officieel lid van iVOX en kun je beginnen met het invullen van enquêtes.

Als lid van iVOX krijg je regelmatig uitnodigingen om deel te nemen aan verschillende soorten enquêtes. Deze enquêtes kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen, van consumentenproducten tot politieke kwesties. Door deel te nemen aan deze enquêtes, draag je bij aan marktonderzoek en help je bedrijven en organisaties om beter inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van consumenten.

Het invullen van enquêtes op iVOX is niet alleen een manier om je stem te laten horen, maar het kan ook beloningen opleveren. Afhankelijk van de lengte en het onderwerp van de enquête, kun je punten verdienen die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen van bekende merken of zelfs contant geld. Dit maakt het de moeite waard om regelmatig deel te nemen aan enquêtes op iVOX.

Kortom, iVOX is een handig platform voor mensen die graag hun mening willen delen en tegelijkertijd beloond willen worden voor hun deelname aan marktonderzoek. Door lid te worden van iVOX krijg je de kans om invloed uit te oefenen op producten en diensten, terwijl je ook kunt profiteren van leuke beloningen. Als je graag je stem wilt laten horen en tegelijkertijd iets extra's wilt verdienen, is iVOX zeker een platform om in de gaten te houden.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews