Bedrijfs logo van eurotuin.be

Eurotuin.be

3.38

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Eurotuin.be

Is eurotuin.be betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij eurotuin.be? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of eurotuin.be een goede en betrouwbare site is. eurotuin.be is actief in de categorie huis, tuin, dier en kantoor en verder ook te vinden in homedeco en tuin.

Waarom kiezen voor eurotuin.be?

Je kiest voor eurotuin.be wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met eurotuin.be

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met eurotuin.be..

Jouw ervaringen en review over eurotuin.be

Hoe heb je het bestellen bij eurotuin.be site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of eurotuin.be een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt eurotuin.be overzichzelf?

Eurotuin is met hun webshop, drie echte winkels en ruim 50 enthousiaste medewerkers een klantgedreven tuincentrum in Deinze, Merelbeke en Ophasselt.

Bij Eurotuin bent u aan het juiste adres als u ideeën nodig heeft voor elk seizoen. De tuincentra onderscheiden zich met seizoensideeën voor huis en tuin, binnen een groene omgeving. De enthousiaste medewerkers van Eurotuin hebben veel kennis van de producten die ze leveren en volgen regelmatig opleidingen. Naast het opdoen van nieuwe tuinideeën kunt u terecht in het gezellige Tuinkaffee in Eurotuin Merelbeke en vindt u handige tuintips op hun website en webshop.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Eric -

Review

Had 3 filtersponzen besteld en had er maar één ontvangen heb het laten weten en één dag later werd mij de 2 andere sponzen toe gestuurd ,ben tevreden

Eric -

Meest populaire review

Review

3 filtersponzen voor fonteinpomp besteld en betaald en maar 1 ontvangen ? Kun je zo missen tussen 1 en 3 ?