Bedrijfs logo van eleven sports

Eleven sports

Omschrijving bedrijf

Over Eleven sports

Welkom bij Eleven Sports, een streamingdienst die je toegang geeft tot een breed scala aan sportevenementen. Met een streamingpas van Eleven kun je genieten van meer dan 40 topwedstrijden per week, waaronder wedstrijden uit de Jupiler Pro League, Challenger Pro League, Lotto Super League, Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, NBA, NFL en UFC.

Met de Eleven Belgium applicatie kun je op al je apparaten in Full HD streamen. Of je nu een Apple TV, Chromecast, Samsung TV, Android TV, computer, smartphone of tablet hebt, je kunt overal en altijd genieten van je favoriete sportevenementen.

Eleven biedt verschillende streamingpassen aan om aan je behoeften te voldoen. Met de All Access Jaarpas krijg je de ultieme sportbeleving. Je kunt elke week meer dan 40 wedstrijden bekijken uit de Jupiler Pro League, Challenger Pro League, Lotto Super League en voetbal uit het buitenland. Daarnaast kun je ook genieten van wedstrijden uit de Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, NBA, NFL, UFC, PFL en meer. Met deze pas heb je ook toegang tot een schat aan documentaire-content, interviews, huisgemaakte reportages en exclusieve programma's. Bovendien krijg je 2 maanden gratis in vergelijking met een maandpas. Let op: je kunt alleen een abonnement afsluiten in België en Luxemburg.

Met de Pro League Jaarpas kun je alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League en de Challenger Pro League bekijken, inclusief live-interviews en analyses van experts. Daarnaast krijg je toegang tot het beste van de Lotto Super League en de ePro League. Je kunt ook genieten van prikkelende interviews, huisgemaakte reportages en exclusieve programma's. Met deze pas krijg je 2 maanden gratis in vergelijking met een maandpas. Ook hier geldt dat je alleen een abonnement kunt afsluiten in België en Luxemburg.

Als je op zoek bent naar een flexibeler abonnement, kun je kiezen voor de All Access Maandpas. Met deze pas kun je elke maand genieten van meer dan 40 wedstrijden uit de Jupiler Pro League, Challenger Pro League, Lotto Super League en voetbal uit het buitenland. Je hebt ook toegang tot wedstrijden uit de Ligue 1, La Liga, Serie A, Bundesliga en FA Cup. Bovendien kun je genieten van wedstrijden uit de NBA, NFL, UFC en PFL. Deze pas vernieuwt maandelijks en is op elk moment opzegbaar met een opzegtermijn van 2 maanden.

Eleven Sports is de ideale streamingdienst voor sportliefhebbers die graag live wedstrijden willen kijken. Met een breed scala aan sportevenementen en de mogelijkheid om op verschillende apparaten te streamen, kun je altijd en overal van je favoriete sporten genieten. Mis geen enkele topwedstrijd meer en ontdek het gemak van Eleven Sports.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews