Bedrijfs logo van beachfestival.be

Beachfestival.be

Omschrijving bedrijf

Over Beachfestival.be

Beach Festival in Nieuwpoort is dé plek waar zon, zee en muziek samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Het festival vindt plaats op 19, 20 en 21 juli 2024 en belooft een weekend vol muzikale hoogtepunten en zomerse sfeer. Op het programma staan artiesten zoals Oscar and the Wolf, Jokke, Ean, Dave Stewart van Eurythmics, Olivia, Natalia, Metejoor, Clouseau en Les Truttes.

Naast de muziek is er ook aandacht voor lekker eten dankzij de smaakvolle foodtrucks die aanwezig zijn. Verfrissende cocktailbars zorgen ervoor dat je je dorst kunt lessen terwijl je geniet van de muziek en de omgeving. Het festival biedt de perfecte gelegenheid om de zomer te vieren in een prachtige setting, omringd door vrienden en familie.

Wil je het hele jaar door op de hoogte blijven van de beach vibes? Volg dan zeker de Instagram en Facebookpagina van Beach Festival en mis geen enkel nieuwtje. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom het festival.

Kortom, Beach Festival in Nieuwpoort is dé bestemming voor liefhebbers van muziek, zon en zee. Koop snel je tickets en maak je klaar voor een weekend vol zomerse vibes en onvergetelijke herinneringen!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews